Vijesti Node

Predsjednik Čović na zatvaranju “Sportskog druženja mladih Grada Mostara" - Ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom

Dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara, koje se u subotu i nedjelju održalo u Mostaru u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Ovaj sportski događaj okupio je preko 500 sudionika, u kojem su se pojedinci i ekipe iz 29 temeljnih ogranaka u Mostru, natjecali u 8 sportova.

U svečanosti proglašenja pobjednika, nazočnim se obratio dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH, koji je uručio nagradu TO Rudnik za prvo mjesto - ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima.

Predsjednik Čović je čestitao svim natjecateljima, te u prigodnom obraćanju kazao: „Od srca čestitka dobitniku i svima vama koji ste danas na bilo koji način kroz osam sportova dali doprinos bilo to 3., 2., ili 1. mjesto. Rudnik je osvojio prvo mjesto, i sada ima jednu posebnu obavezu kada su u pitanju izbori, nije to samo da dvije godine zaredom dobivate ovaj sportski dio, sada ćete morati na poseban način „vući“ kad su izbori u pitanju. Evidentno je ovo više od sporta“.

„Mladeži imate svu nasu potrebnu podršku kada je u pitanju stranka, izvršna i zakonodavna vlast, da možete naredne godine ići dalje, kada je u pitanju organizacija ove sportske aktivnosti“, naglasio je predsjednik Čović.

„Kako su ovo izbori, i pred nama su izborne aktivnosti, ja sam siguran da je ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom, osobito ovdje u Mostaru, što će trebati na jedan poseban način pokazati 7. listopada. Nadam se da ćete se organizirat jednako snažno kao i ovdje, zaključio je predsjednik Čović te je pozdravio i sve goste koji su došli iz Hrvatske i sve koji su pratili ovo što Mladež radi.

Drugo mjesto pripalo je TO Rondo, nagradu ekipi uručio je predsjednik Vlade HNŽ-a dr. Nevenko Herceg, koji je i otvorio ovo druženje u subotu.

Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar zahvalio se GO Mladeži, na organizaciji druženja, ali i svima koji su pomogli ovu organizaciju, te je dodjelio nagradu za treće mjesto ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima, TO Ortiješ.

Izdvajamo

Na današnji dan prije 27 godina, 18. studenog 1991., utemeljena je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna kao politička, gospodarska i područna cjelina...
Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović održao je danas sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko–neretvanske županije u Domu HDZ...
“Nema uvjeta za uspostavu vlasti”, rekao je u Dnevniku 2 na BHT1 hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider HDZ-a BiH dr. Dragan Čović...
Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović danas je u Livnu održao sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, na kome se...