Vijesti Node

Predsjednik Čović nazočio obilježavanju Dana općine Odžak

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović boravio je danas u Odžaku povodom obilježavanja Dana općine.

Prije početka svečane sjednice Općinskoga vijeća Odžak, brojna izaslanstva položila su vijence i zapalila svijeće ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima 102 odžačke HVO brigade.

Na svečanoj sjednici nazočnima se obratio načelnik općine Odžak Jakov Ivanković te istaknuo važne infrastrukturne projekate u općini, s prioritetima za buduće razdoblje kako bi se nastavili stvarati bolji i povoljniji uvjeti za život.

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović čestitao je vijećnicima i građanima  Dan općine i naglasio kako će općinu Odžak i planirane projekte poduprijeti dužnosnici na svim razinama vlasti.

Ohrabrio je vodstvo općine Odžak te kazao kako su na dobrom putu da projekte koje su zacrtali i realiziraju. „Do kraja mandata ne vidim nijednog razloga da sve ono što ste zacrtali u svoje planove za ovu kalendarsku i fiskalnu godinu koliko je god ona možda malo napregnuta kroz druge razine vlasti, u potpunosti završite“, istaknuo je predsjednik Čović.

Predsjednik Čović je kazao kako će i dalje pomagati, ovu općinu: „Uvjeren sam govoreći ovdje kao počasni građanin Odžaka, i kao i prijatelj koji nastoji svako malo doći u našu Posavinu u naš Odžak, kroz političku opciju koju predstavljam, uzimam jednu odgovornost i vrlo otvoreno kažem, sve što Posavina i sve što Odžak ima u svojim planovima za ovu godinu biti će do kraja podržano sa razine entiteta odnosno države. Nemojte se stiditi i ustručavati predložiti planove i programe pa i one ambicioznije, koje ste vi ovdje iznijeli, višim institucijama vlasti. Koliko god imamo problema u Bosni i Hercegovini, danas nemamo problema sa financiranjem dobrih projekata u Bosni i Hercegovini, to je vrlo važno čuti“, poručio je dr. Čović.

Izdvajamo

Danas je na Uzdolu u Rami obilježen Dan udruge 3. bojne brigade Rama i branitelja Uzdola te drugi susret iseljenih župljana župe Uzdol i „Ivandanjski...
Više od desetak godina duga tradicija druženja gospodarstvenika i političara u Kreševu održana je i danas. Tradicionalno godišnje okupljanje...
Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović kazao je za Avaz TV da bi BiH novu izvršnu vlast trebala dobiti u narednih sedam dana....
Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović susreo se s ministrom vanjskih poslova Republike Slovačke i...