Vijesti Node

13. veljače 2018.
Posjet predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića općini Čitluk

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i savjetnik u Uredu predsjedatelja Predsjedništva BiH Tugomir Čuljak posjetili su jučer općinu Čitluk gdje su se susreli sa stranačkim kolegama.

Na sastanku s predsjednikom Općinskog odbora HDZ BiH Marinom Radišićem, članovima Općinskog odbora i izabranim dužnosnicima, čelni ljudi stranke kroz razgovor su se upoznali s aktualnom situacijom na području općine Čitluk.

Kroz razgovor, sudionici sastanka dotaknuli su se važnih tema, a poseban naglasak bio je stavljen na suradnju u ostvarivanju ciljeva od interesa za lokalnu zajednicu.  

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk na čelu s predsjednikom Marin Radišićem iskazao je dr. Čoviću punu podršku u nastojanjima oko izmjena Izbornog zakona i ostvarivanju konstitutivne jednakopravnosti hrvatskog naroda u BiH.

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović na sastanku je dao punu podršku projektima na lokalnoj razini. Govoreći o predstojećim izborima, dr. Dragan Čović najavio je kako će uskoro započeti operativne pripreme za izbore i naglasio da HDZ BiH ima dobru unutarstranačku organizaciju, te da je najvažnije da svi budu jedinstveni.  

Posjet župnom uredu Čerin

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović s izaslanstvom kojega su činili predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomislav Martinović, županijski ministar prometa i veza Stjepan Krasić, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan i Miljana Glamuzina, glavni tajnik HDZ BiH jučer su se u Čerinu susreli sa župnikom fra Tihomirom Bazinom. 

Župnik župe Sv. Stjepana Prvomučenika Čerin na sastanku je iznio podatke vezane za župu, uz poseban osvrt na projekte poput obnove i uređenja sakralnih objekata. Govoreći o projektima čija realizacija slijedi u skorom razdoblju župnik Bazina istaknuo je projekt uređenja prilaza župnoj crkvi.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović na sastanku u Čerinu iskazao je punu podršku nastavku projekata koji su na lokalnoj razini prepoznati kao važni.

(OO HDZ-a BiH Čitluk)

Izdvajamo

Predsjednik HDZ BiH dr. Čović održao je sastanak s OO Orašje i načelnikom općine Stankom Vincetićem. Domaćini današnjeg sastanka upoznali su...
Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u dvodnevnom je radnom posjetu Županiji...
Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH...
Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Domaljevac Šamac te razgovarao sa...